BESTÄLLNING LEVERANSVILLKOR & KOSTNAD BETALNING BYTE & ÅNGERRÄTT

 
  G. Bruce Designs produkter är handgjorda med stor omsorg och vi hoppas att du ska bli nöjd med ditt köp hos oss. På grund av tryckprocessen som används kan det förekomma små variationer mellan färgerna i olika tryckserier. Var vänlig notera att det även kan förekomma viss variation i färgerna på produkterna som återges på hemsidan och hur de ser ut i verkligheten. Variationerna kan bero på fotografiska, webb- och mjukvarubaserade begränsningar som vi inte kan hållas ansvariga för.

 
Beställning     För att beställa produkter av G. Bruce Design använder du dig av webbshoppen. Du väljer vilka varor du vill beställa, betalningssätt och leveransadress. En orderbekräftelse kommer att skickas till angiven mailadress strax efter att ordern är lagd. Alla priser i butiken är inklusive moms.

 
Leveransvillkor & kostnad     Vi strävar efter att skicka alla beställningar inom 48 timmar (endast måndag-fredag). Leverans sker med Posten, som tar normalt 1-2 dagar inom Sverige. Försändelsen kommer till ditt närmaste utlämningsställe. Om du behöver beställningarna tidigare, var vänlig kontakta oss så ska vi försöka påskynda leveransen. Exakt leveranstid lämnas i samband med orderbekräftelsen. Om en vara är slut på lager informerar vi dig och ger dig information om en ny beräknad leveranstid.

Fraktkostnaden som tillkommer alla beställningar inom Sverige är 79 kr per leverans. Om paket inte blir utlösta debiteras kunden en avgift på 250 kr för de kostnader som det skulle orsaka oss. Kostnaden innefattar expediering, packning, emballage, frakt, ev. postförskottsavgift och returfrakt.

Inom Norden och Europa är fraktkostnaden 200 kr. Till leveranser utanför EU debiteras ingen svensk moms och priset inkluderar ej eventuella införselmoms, skatter eller tullavgifter i destinationslandet. Mottagaren ansvarar själv för dessa kostnader vid leverans. För exakt information om fraktkostnader och leveranstider till adresser utanför Sverige, var vänlig kontakta oss på info@gbrucedesign.se.

 
Betalning     Betalningssätt väljs i kassan efter att du har gjort ditt köp och de betalningsalternativ du kan välja mellan är kortbetalning och postförskott (endast inom Sverige).

Kortbetalning sker med VISA eller MasterCard enligt avtal mellan oss, webshopstjänsten Textalk och DIBS. Din information hanteras som konfidentiell och känslig information såsom kreditkortsnummer och signaturkoder hanteras med högsta säkerhet via SSL (Secure Sockets Layer). Kreditkortsinformation lagras inte utan överförs direkt till betalväxelns betalningssystem.

Med postförskott betalas varorna vid leverans där du hämtar ut paketet. En postförskottsavgift på 52,50 kr tillkommer. Gäller endast inom Sverige.

 
Byte & ångerrätt     Ånger- och bytesrätt gäller i 14 dagar från den dag då du har mottagit din leverans. Var vänlig informera oss innan du returnerar varor på info@gbrucedesign.se. Skicka paketet som rekommenderat brev och spara kvittot då vi inte ansvarar för borttappade eller förlorade paket utan försändelsekvitto. Returen bekostas av kunden och varorna ska skickas tillbaka oanvända och i originalförpackning till G. Bruce Design, Mårmässvägen 9, 653 46 Karlstad. Återbetalning sker till konto eller med utbetalningsavi när vi mottagit returvaran.

Om vi levererar fel vara, om varan är skadad eller har fabrikationsfel ersätter vi med ny vara eller återbetalar motsvarande varans värde samt ersätter kostnad för returfrakt.

 
 
villkor